• Fri frakt över 249 kr 
 • Naturliga, hållbara och veganska produkter 
 • Kundtjänst [email protected]

 

OLIVELLA'S MISSION:

BE THE ONE AND ONLY 100% OLIVE CONCEPT AVAILABLE FOR EVERYONE.

Pionjärerna av: The Mediterranean Diet for Your Skin "Medelhavskost För Din Hud"

 

   ​​​​​

Olivella® Manufacturing Technology är resultatet av erfarenhet från tre generationer experter inom tvålproduktion. 

Olivella®-serie täcks av innovativa patent som bevarar de naturliga anti-aging- och antioxidant egenskaperna hos olivolja.

Olivella® Soaps & Detergents-serie fungerar som ett grönt substitut i skönhetsindustrin genom att eliminera palmolja och animaliska biprodukter samtidigt som de levererar samma kvalitetsnivå i produktutvecklingen.

Olivella® Skincare-serie utvecklades kring en huvudingrediens: Ultra Purified Virgin Olive Oil.

De främsta fördelarna  med Ultra Purified Virgin Olivolja för  utvärtes bruk:

Kvaliteten och kvantiteten av långkedjiga omättade fettsyror som är typiska för olivoljans sammansättning är mycket lika lipiderna i våra celler. Olivella® Ultra Purified Virgin Olive Oil -bas anpassar sig perfekt till det hydrolipida lagret på alla hudtyper, från ansiktet till kroppen, även i de mest känsliga områdena.

CLEAN

Olivella® brinner för naturlig hudvård. De har tillit att moder natur skapar de naturliga ingredienserna som bäst rengör och ger näring åt kroppen. Olivella kombinerar dessa element tack vare sina laboratorier och Istituto Acidi Grassi i Milano.

SAFE

Olivella® produkter är alla dermatologiskt testade i ackrediterade tredje parts laboratorier. Deras kemister i laboratoriet arbetar kvalitetssäkert genom att strikt hålla ISO -standarder för att säkerställa att alla formler är pH -balanserade och naturliga genom att kontrollera att varje sats är fri från föroreningar.

GREEN

Olivella® arbetar aktivt med marknadsföring som ett verktyg för att utbilda och göra deras konsument medveten. Olivella®  produktserie är det perfekta exemplet på hur en livsmedelsindustri kan använda VARJE del av en ätbar produkt för att göra något nytt och fördelaktigt för människokroppen.

 

OLIVELLA® ÄR EXKLUSIVT TILLVERKAD MED "BIPRODUKTER"
SOM HAR SITT URSPRUNG FRÅN  RENAD OLIVOLJA.

(Det betyder att inga kemikalier används eller tillsätts i processen)

 

Det är därför Olivella® använder ultrafiltrerat och återvunnet vatten i deras produkter som kommer från samma reningsprocess Denna process minskar drastiskt användningen av externa naturresurser. Detta förklarar vidare varför Olivella® tillverkar alla tvålar och oljor internt så att de kan kontrollera och försäkra oss om att alla ISO -standarder följs. Olivella® använder delvis återvunnen plast och glas för att få den lägsta miljöpåverkan och gör deras produkt formel 100% biologiskt nedbrytbar.

 

VAD GÖR OLIVELLA ANNORLUND?

 

SVARET ÄR 100% VIRGIN OLIVOLJA

OLIVELLA® BEVARAR DE NATURLIGA ANTI-AGING EGENSKAPER OCH ANTIOXIDANTER (POLYFENOLER) I OLIVOLJA FÖR ATT BEHÅLLA DE HÖGSTA NIVÅERNA I NATURNÄRINGSÄMENA

 

Vad skiljer Olivella från andra aktörer i olivoljabranschen?

Olivella

 • Endast tillverkad med 100% ultrarenad Virgin Olivolja
 • Innovativ Patenterad® -teknik för att bevara de naturliga anti -åldrande egenskaperna och antioxidanterna (polyfenoler).
 • Tre generationer av expertis inom skörd och produktion av de finaste olivoljan.

Andra Företag

 • Gjord med en begränsad procent av fettsyror.
 • Opatenterad teknik.
 • Vilseledande etiketter (till exempel namnet på en produkt "Olivoljesåpa" medan du har Sodium Palmate- Palm Oil* som första ingrediens).

   

 

INGREDIENSER

Olivella® tänker på deras kunders som de bästa varumärkesambassadörer och det är därför Olivella® vill att du ska veta allt om dem. För när du väljer Olivella® var säker på att du väljer det bästa. Olivella® vill att du ska veta exakt vad som finns i deras produkter, därför avslöjar de alla ingredienser.

Om det ens finns en liten chans att en ingrediens inte är säker användes den inte i Olivella® produkter, punkt.

Olivella®s ingredienser granskas och utvärderas alltid av en oberoende materialforskningsbyrå för alla hälso- och miljöhänsyn.

 

PARFYM

Olivella® tänker på deras kunders som de bästa varumärkesambassadörer och det är därför Olivella® vill att du ska veta allt om dem. För när du väljer Olivella® var säker på att du väljer det bästa. Olivella® vill att du ska veta exakt vad som finns i deras produkter, därför avslöjar de alla ingredienser.

Om det ens finns en liten chans att en ingrediens inte är säker användes den inte i Olivella® produkter, punkt.

Olivella®s ingredienser granskas och utvärderas alltid av en oberoende materialforskningsbyrå för alla hälso- och miljöhänsyn.

KONSERVERINGSMEDEL

Olivella®s naturliga, patenterade formel studerades noggrant. Deras fasta tvålar använder naturens kraft för att bibehålla sina fördelaktiga effekter och återfuktande fördelar. Olivella®s produkter har 99,9% naturligt härledda ingredienser. Olivolja är en av de mest kraftfulla naturliga antioxidanter och konserveringsmedel som skapats i naturen. Alla komponenter som används i Olivella®s produkter är biologiskt nedbrytbara, vilket innebär att de löser sig i vatten och inte ackumuleras i naturliga miljöer.

FÄRG

Grönt är en färg skapad av naturen och vår grön är helt naturlig. Olivella®s färg tillhandahålls av klorofyllen i oliver. Olivella® använder inte och kommer aldrig att använda ytterligare kemiska färgämnen. Kom ihåg att även den minsta mängd färgämnen, övertid, kan skada våra kroppar och miljön.

 

FÖRDELAR MED OLIVELLA® 

Med hjälpen för modern vetenskap, har man etablerat de olika fördelarna med att använda oljebaserade produkter i din hår- och hudvårdsrutin. Tillsammans med ett höga nivåer av vitamin A och E, ger olivolja din hud med alla näringsämnen den behöver.

Fördelarna med att använda Olivellas hudvårdsprodukter

 1. Innehåller anti-aging egenskaper
 2. Innehåller antioxidanter (vitamin A och E)
 3. Innehåller polyfenoler, naturligt starka antioxidanter som finns i ren olivolja
 4. Återfuktar huden på djupet
 5. Hjälper till att bibehålla hudens naturliga fukt och bekämpar yttre effekter av klimatet på huden
 6. Hypoallergen (naturligt rena ingredienser förhindrar allergiska reaktioner)
 7. Lugnande effekt, ingen klåda eller ömhet på grund av närvaron av endast naturliga näringsämnen och oljor
 8. Inga oljiga rester, en frisk lyster utan klibbigheten ”Den Naturliga Medelhavsdieten För Din Hud”
   

CRUELTY FREE / INTE TESTAT PÅ DJUR

Varje ingrediens som används i en Olivella® -produkt utvärderas av ett oberoende forskningsinstitut, PETA. Som ett resultat av denna testprocess är det helt säkert att ingen ingrediens i deras produkter testats på djur.

People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) är den största djurrättsorganisationen i världen, med mer än 3 miljoner medlemmar och anhängare. PETA riktar sin uppmärksamhet mot de fyra områden där det största antalet djur lider hårdast under de längsta perioderna: på fabriksgårdar, i klädhandeln, i laboratorier och i underhållningsindustrin.

Mer information på www.peta.org

FÖRPACKNING

Olivella® använder material som har en minimal påverkan på vår planet.

OLIVELLA® VET ATT DERAS PRODUKTER KOMMER FRÅN NATUREN OCH ATT DE MÅSTE SKYDDA OCH RESPEKTERA DET SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT.

RESULTATET AV OLIVELLA® ORO ÄR ANVÄNDNING AV ÅTERVUNNET OCH ÅTERANVÄNDBART MATERIAL I VARJE LÄGE, FÖR ATT HA MINSTA MÖJLIGA PÅVERKAN PÅ VÅR PLANET.

ÅTERVUNNET PLAST

För att minimera avfall och minska resursförbrukningen återvinner Olivella® plast från andra flaskor eller industriavfall som då “räddar” pasten från att läggas på en deponi, PCR - Post Consumer Resin. Denna typ av plast kommer från material efter användning av konsumenter (till exempel läskflaskor).

FÖRNYBARA MATERIAL

Olivella® arbetar flitigt för att minska användningen av icke-förnybara material för hela deras produktsortiment, från tappning till formuleringar. Stolt kan Olivella® dela med sig ​​av att deras flaskor skapas av 100% återvunnen plast. Majoriteten av Olivella®s formuleringar innehåller också 95-99% förnybara ingredienser.

OLIVELLA® FÖRPACKNINGSPROCESS

Varje flaska, burk och låda går igenom en grundlig process som garanterar högsta hållbarhet. Olivella®s standarder säkerställer hänsyn till koldioxidutsläpp, energieffektivitet och även användning av material. Olivellas förpacknings-team använder inte bara återvunnet material utan lägger också stor vikt vid att skapa kompakta produktdesign, vilket garanterar lite avfall och högsta effektivitet.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen