• Fri frakt över 249 kr 
  • Naturliga, hållbara och veganska produkter 
  • Kundtjänst [email protected]

 

 Lyxiga doftljus inspirerade av den tidlösa skönheten i det grekiska naturlandskapet

Handgjorda grekiska doftljus, tillverkade av organiskt sojavax som är helt veganskt, naturligt paraffinfria och testas inte på djur.

Helessence grundades i Grekland och kombinerar vår kärlek till allt grekiskt och passion för parfymeri. Deras doftljus är handgjorda ljus från 100 % vegetabiliskt sojavax och generöst doftande med unika kombinationer av aromatiska och eteriska oljor. Inspirerade av den tidlösa skönheten i det grekiska naturlandskapet och av hela Medelhavsdoftspektrumet, som både återspeglas i sitt utseende och diskret elegans.

Helessence handlar om unika blandningar med välbekanta dofter som skapar levande känslor. De köper deras dofter och eteriska oljor från hela Europa och försöker vara förenliga med medelhavsaromerna. Njut av ett brett utbud av olika dofter och dekorera ditt hem med eleganta och tidlösa ljus.

 

Helessence tror starkt på att det inte finns någon anledning att imponera på dig med exotiska dofter. Deras mål är att skapa inspirerande blandningar av blommor, örter & kryddor som du redan känner och älskar men med överraskande vändningar. För att hålla det enkelt, men ändå unikt, bekant, men ändå oväntat.

Om Helessence doftljus

Alla Helessence doftljus är tillverkade av organiskt sojavax, som har en låg smältpunkt som möjliggör en särskilt hög doftmättnad. Deras vax är helt veganskt, naturligt paraffinfria och testas inte på djur.

Veken, tillverkad av ekologisk bomull, är dimensionerad för att matcha varje doft och säkerställer ren bränning för maximal njutning och överseende. Håll veken kort och låt ditt ljus brinna åtminstone tills vaxet smält hela vägen till behållarens kant. 

Om det vårdas på rätt sätt brinner varje ljus i upp till 50 timmar.

 

Doftljus kollektionerna

Hos Olive Wellness hittar du 3 unika samlingar av ljus, alla med sin egen estetiska och aromatiska stil för att passa alla. Upptäck de monoaromatiska alternativen från 100 % rena eteriska oljor från endemiska växter i Grekland i ESSENCE-kollektionen. Hitta din favoritaromatiska kombination med 15 alternativ från GRAECIA ALBA-kollektionen. Res till grekiska favoritdestinationer med utbudet av GRAECIA FUGA doftljus.

ESSENCE

 

GRAECIA ALBA

 

GRAECIA FUGA

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen