• Fri frakt över 249 kr 
  • Naturliga, hållbara och veganska produkter 
  • Kundtjänst [email protected]

Fördelar med Olivolja i Hudvård
                                                                         

Tvärtemot hudvårdsprodukter som innehåller bl a palmolja, petroleumprodukter och animaliska fetter är våra hudvårdsprodukter med olivolja både miljövänlig och snäll mot vår hud.

Olivolja är inte bara veganskt, naturligt och hållbart - den har även flera fantastiska fördelar för vår hud.En naturlig anti-aging hudvårdsrutin - Olivolja anses ha mycket effektiva anti-aging egenskaper för att den innehåller oljesyra och polyfenoler. De är viktiga komponenter som tillsammans verkar för att förbättra hudens textur och hudtonen. Genom att använda hudvård baserad på olivolja, som i sig är väldigt näringsrikt kan det hjälpa till att fylla på de oljor som vår hud naturligt förlorar med åldern. Det bidrar till att gör huden spänstig, fast och ungdomlig med förminskade av rynkor och ett fantastiskt GLOW.

Olivolja passar för alla hudtyper - Eftersom olivolja är en naturlig och hälsosam ingrediens kan det användas på alla hudtyper. Allt från bebishud till mogen hud kan ta del av alla fördelar som kommer med hudvård baserat på olivolja. Det fungerar utmärkt att använda våra produkter på även den mest känsliga hud. Olivolja är garanterat hypoallergenisk, vilket betyder att du inte behöver vara orolig för att få en allergisk reaktion.

Bidrar till att friska upp, föryngra och ge lyster åt din hy! Olivolja är mycket rikt på antioxidanter och detta kan bidra genom att skydda huden från oxidation samtidigt som den motverkar onaturliga och skadegörande fria radikaler och alla element som orsaka hälsoproblem, acne, finnar, blemmor och hudsjukdomar. 

Topp 3 Fördelar med Olivolja i hudvård 

01

Hjälper till att lindra acne

Olivolja hjälper till att exfoliera huden och rengöra hudens porer på djupet.

02

Minskar hudbristningar

Vitamin A och E, fytosteroler och polyfenoler som finns i olivolja förbättrar och stöttar hudens produktion av kollagen och elasticitet.

03

Rik på Anti-Age egenskaper

Anti-Age egenskaperna som finns i olivolja är till största delen tack vare polyfenolerna och oljesyran som olivolja innehåller.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen