• Fri frakt över 249 kr 
  • Naturliga, hållbara och veganska produkter 
  • Kundtjänst [email protected]

Håll din hud återfuktad under vintern

Slipp torr hud under vintern

När kylan sätter på, unnar din hud produkter från Olivella®

Temperaturerna sjunker, det är en välbekant kyla i luften och varma sandstränder börjar sakta bli ett avlägset minne. Färgerna förändras – röda och gula löv, orange eld i härden, filtar av vit snö och... GRÖNT?!

Det stämmer, grönt. När den kalla luften kommer in och börjar torka ut din hud, vänd dig till Olivella®, en linje med fuktkrämer och tvålar gjorda av 100 % extra virgin olivolja från Umbrien i Italien. Denna helt naturliga ingrediens ger produkterna sin distinkta gröna färg, och de naturliga återfuktande och anti-aging egenskaper som oliver har är oöverträffade.

Djupåterfuktning för alla hudtyper

I århundraden har extra virgin olivolja varit Italiens bäst bevarade skönhetshemlighet, som används för att rengöra och vårda alla hudtyper. Virgin olivolja är packad med antioxidanter och polyfenoler, som ger huden näring, frisk och kan bekämpa hårda fria radikaler i miljön som kan skada huden och leda till tecken på åldrande. Även om Olivella® är bra för alla hudtyper, fungerar det särskilt bra på den torra, skadade huden som många människor upplever under kalla väderförhållanden.

För maximal återfuktning under de kyliga höst- och vintermånaderna, rengör med Olivella® Face and Body Bar Soap (finns i lätt doftande eller doftfria formuleringar) eller Olivella® Face and Body Liquid Soap; både den fasta tvålen och flytande tvål skapar ett rikt, dekadent lödder för att återfukta samtidigt den rengör huden. Efter din dusch, applicera Olivella® Moisturizer Oil, en unik fuktgivande olja, på ansiktet, halsen eller kroppen medan huden fortfarande är fuktig för djup återfuktning.

Applicera 10-15 minuter innan du lägger dig i sängen för att låta oljan absorberas i huden. Använd Olivella® Hand Cream och Olivella® Body Cream dag eller natt för att föryngra och återfukta huden.

De som ännu inte har upptäckt Olivella® kommer att bli gröna av avundsjuka!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen